location_on 6400 Kiskunhalas, Szentháromság tér 9.
watch_later Nyitvatartás: H-P 7:30 - 11:30, 12:00 - 16:00
local_phone +36 (77) 423-500

Rólunk

Az 1991-ben indult egyszemélyes családi vállalkozás kizárólag tűzoltó készülékek karbantartásával foglalkozott, amely szolgáltatási terület akkoriban még gyerekcipőben járt. A kezdeti egy személyautóból, pici műhelyből, irodasarokból és két fő alkalmazottból álló cég lassan, de biztosan nőtt és vált szakterülete fontos piaci szereplőjévé. 1997-ben megalakult a Halas Tűzvédelem Kft., amely a kezdetektől fogva folyamatosan igazodva a változó hatósági és piaci igényekhez bővíti tevékenységi körét, ezzel párhuzamosan fejleszti műszaki, technikai, informatikai eszközeit és járműparkját.

A cég vezetői, munkatársai megelőzési és karbantartási területen is folyamatos képzések során bővítik szaktudásukat, amelyeket az előírt vizsgákon túli szakmai és termékismerettel állandóan erősítenek. A Halas Tűzvédelem Kft. különböző szociális juttatások, törzsgárda elismerések útján nagy gondot fordít munkatársai megbecsülésére, valamint a biztonságos, kulturált, korszerű munkakörülményekre.

A közel harminc munkatárssal, korszerű vállalatirányítási rendszerrel dolgozó társaságunk célja, hogy működési területén biztonságteremtő szerepét erősítse, egyre kiterjedtebb szolgáltatási körével országos ügyfélkörét bővítse, kollégáink pedig a tűzvédelmi és a munkavédelmi szegmensben teljeskörűen, megbízható felelősségvállalással szolgálják ki ügyfeleink igényeit.

További információ rólunk és tevékenységeinkről elérhető ide kattintva